Ένα καινούριο café-restaurant έχει έλθει με σκοπό να σας απογειώσει! Το Sablo αποτελεί την καλαίσθητη επιλογή για να απολαύσετε το πρωινό, το μεσημεριανό, το βραδινό σας και όχι μόνο.
 
Η φιλοσοφία του Sablo δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τον συνδυασμό χρωμάτων και γεύσεων σε κάθε πιάτο με επίκεντρο πάντα την απόλαυση σας.
 
Ο δελεαστικός  χώρος δυο επιπέδων του Sablo και το κοσμοπολίτικο περιβάλλον έρχονται για να συνθέσουν τις πιο αξέχαστες στιγμές σας. Το επιβλητικό design, οι κατάλληλες μουσικές επιλογές και το φιλικό και γρήγορο service συνοδεύουν με κομψότητα το γεύμα σας ή και τον καφέ σας.
 
Σας υποδεχόμαστε καθημερινά από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ!
 
Cafe & Drink
Ελάτε να απολαύσετε την μοναδική ατμόσφαιρα του Sablo Lounge Cafe και να γευτείτε τον αγαπημένο σας καφέ ή ποτό. Χαλαρώστε στους άνετους και ευρύχωρους του Sablo, υπό τους ήχους της αγαπημένης σας μουσικής.
 
Lounge
Το Sablo είναι ένα κοσμοπολίτικο all day restaurant με ειδίκευση στην μεσογειακή κουζίνα και όχι μόνο. Προσφέρει πολλές επιλογές για ένα μεσημεριανό business lunch αλλά και για ένα μοναδικό δείπνο με φίλους.
 
Reservation
Στο Sablo θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε, καλέστε μας και ζητήστε μας να σας κρατήσουμε το τραπέζι που επιθυμείτε για να μας επισκεφτείτε με την οικογένεια σας τους φίλους ή τους συνεργάτες σας.